Αρχική Δραστηριότητα Εισηγήσεις στο Δ.Σ. Πρόταση Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων για έκτακτη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης Δ.Σ.Λ.
Πρόταση Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων για έκτακτη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης Δ.Σ.Λ. PDF Εκτύπωση E-mail
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ
 
Θέμα: «Σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης  Δ.Σ, με αντικείμενο Ενημέρωση επι της Συντονιστικής Επιτροπής και Εκτακτη σύγκληση Γ.Σ»

Προς τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΛ

Την Παρασκευή 14-05-2010 έλαβε χώρα συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής στον Πειραιά με την συμμετοχή του κ. Προέδρου του Συλλόγου μας με αντικείμενο τα φλέγοντα και επίκαιρα ζητήματα του κλάδου μας. Την ίδια στιγμή απέχουν σε όλη την Ελλάδα περί τους είκοσι συλλόγους διαμαρτυρόμενοι για τα όσα δρομολογήθηκαν σε βάρος των δικηγόρων με βάση τους Ν 3844/2010, Ν 3845/2010 [Μνημόνιο Ελλάδος –Τρόικας] και αφορούν τις κρίσιμες διατάξεις του Κώδικα Περί Δικηγόρων, δηλ. κατάργηση ελάχιστων αμοιβών, κατάργηση γεωγραφικών περιορισμών κ.λ.π.
Ενόψει των παραπάνω αλλά και της εξουσιοδότησης που λάβαμε ως ΔΣ από την πρόσφατη έκτακτη Γεν. Συνέλευση της 05-05-2010 για σύγκληση εκ νέου αυτής παρίσταται ανάγκη για έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία προβλέπεται εξάλλου από την διάταξη του άρθρου 234 του Κώδικα Περί Δικηγόρων σύμφωνα με την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει καλούμενο υπο του Προέδρου όστις οφείλει να συγκαλεί αυτό, αν ζητηθεί  εγγράφως από ένα μέλος αυτού.
Γι' αυτό και  ανεξάρτητα από την τακτική συνεδρίαση του ΔΣ που ορίσατε την Τετάρτη 19-05-2010 ώρα 20:00 ζητούμε να συνέλθει εκτάκτως το ΔΣ σήμερα η αύριο το αργότερο μέχρι το μεσημέρι με αντικείμενο «Ενημέρωση μετά την συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της 14-05-2010» καθώς και την εκ νέου «έκτακτη σύγκληση της Γ.Συνέλευσης» για συζήτηση των παραπάνω θεμάτων την Πέμπτη 20-05-2010 ωρα 1μ.μ η οποία ενδείκνυται για μαζικότητα και επίτευξη απαρτίας λόγω της αποχής που κήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή για την ημέρα εκείνη.
Παρακαλείται ο κ. Διευθυντής να προβεί στην πρωτοκόλληση της παρούσας.
    
Λάρισα 17 Μαίου 2010
Με τιμή
Δ.Κατσαρός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ
Χ.Νότας, Γ.Γραμματέας
Χ.Μπατζιανούλης, Ταμίας
Β.Καραίσκος, Σύμβουλος
Δ.Ψαρογιώργος, «
Σ.Καλογεράς, «
Τ.Τσάτσαρος, «
Α.Γραβάνης,»
 

All rights reserved. Copyright 2006-2014 spdl.gr. Designed & developed by IRiS Design. Checked at January 2014.