Αρχική Δραστηριότητα Εισηγήσεις στο Δ.Σ. Θέματα Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας - Φωτοτυπικό μηχάνημα 4ου ορόφου
Θέματα Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας - Φωτοτυπικό μηχάνημα 4ου ορόφου PDF Εκτύπωση E-mail
Προς το Δ.Σ του Δ.Σ. Λάρισας
Πρόταση – Εισήγηση

Δημητρίου Γ. Κατσαρού, Δικηγόρου, αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Δ.Σ.Λ, κατοίκου Λάρισας (Παπακυριαζή 45)
    
Θέμα: Ενημέρωση για θέματα Δικ. Μεγάρου μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης την 31-03-2010, - Φωτοτυπικό μηχάνημα στον 4ο όροφο.
 
…..//…..

 

Μετά από αίτημα του Δ.Σ  συνήλθε την 31-03-2010 στο γραφείο της Προϊσταμένης του Εφετείου Λάρισας κ. Αλεξάνδρας Γαλάταλη η Επιτροπή Διοίκησης του Δικαστικού Μεγάρου, στην οποία από πλευράς του συλλόγου μας και στα πλαίσια σχετικής απόφασης συμμετείχα μαζί με τον ταμία κ. Χρ. Μπατζιανούλη, ενόψει και του κωλύματος του κ. Προέδρου.  

-Επί του πρώτου ζητήματος που έθετε η απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου έγινε εκτενής ενημέρωση από πλευράς της Προϊσταμένης σχετικά με τις έγγραφες κυρίως ενέργειές της για την επίλυση των προβλημάτων του Δικ. Μεγάρου. Αναφορικά με την επισκευή των ανελκυστήρων ανέφερε ότι μέχρι την 23-04-2010 πρέπει να έχει περατωθεί η επισκευή από τον αναδειχθέντα μειοδότη του διαγωνισμού το αργότερο μέχρι τέλους Απριλίου, δεχόμενη και η ίδια ότι η έγκριση της σχετικής αυτής πίστωσης [44.500ευρώ] αλλά και των άλλων έγινε υπό την πίεση της αποχής μας. Ακολούθως  ανέφερε ότι θα υπογραφεί η σύμβαση του συντηρητή για την ετήσια συντήρηση [8.300 ευρώ] αλλά και τις προϋποθέσεις πληρωμής του [χρειάζεται να βγάλει βιβλίο θεωρημένο και πιστοποίηση της καταλληλότητος από ιδιωτικό φορέα [ΤΟΥΘ]. Επίσης αναφέρθηκε στις εγκρίσεις των πιστώσεων [αναθέσεις] για θύρες εισόδου [φωτοκύτταρα] και γκαράζ 12.590-760 ευρώ που είχαν δώσει οι υπάλληλοι και δικαστές για πόρτα γκαράζ =11.830], - φαν βοιλ [σώματα ψύξης –θέρμανσης] 13.900 ευρώ [έχουν γίνει οι εργασίες], - υλικά - στεγανοποίηση δώματος, είχε γίνει το 2007 και χρειάζεται εκ νέου κατά τα 2/3 της ταράτσας. 13.982 ευρώ , συντήρηση μονάδων κλιματιστικών στη ταράτσα .10.200ευρώ,.

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη κλιμακίου της ΘΕΜΙΔΟΣ αποτελούμενη από τους αρχιτέκτονες [Δρεπανιώτου –Δροσοπούλου] ενώ προκάλεσε αίσθηση η επισήμανση ότι η επίσκεψη αυτή έγινε σε εκτέλεση της υπ’ αρίθμ. 5715/28-11-1999!!! απόφασης του Υπουργού Δικαιοσύνης για την ανακατασκευή τουαλετών!!!.

-Επί του δεύτερου ζητήματος της τοποθέτησης του φωτοτυπικού μηχανήματος ζητήσαμε, να τροποποιηθεί η υπ’ αριθμ. 1/09 απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης Μεγάρου, η οποία προέβλεπε παρά την απόφασή μας, την εγκατάσταση αυτού σε υαλόφρακτο χώρο δαπάναις του συλλόγου μας. Έγινε δεκτό το αίτημά μας και μετά από αυτοψία της Επιτροπής στο 4ο όροφο, αποφασίστηκε να πάρουμε την αίθουσα δίπλα από το αρχείο [αυτή που είχε παλαιά ο Πρόεδρος ΔΣΛ], το αρχείο του Εφετείου θα περάσει δίπλα [αίθουσα παλαιά ΔΣ ΔΣΛ]. Απέναντι η αίθουσα δικ. υπαλλήλων, που έχει «καταληφθεί» από Εισαγγελία Εφετών θα χωρισθεί σε δύο. Στο αριστερό όπως βλέπουμε θα τοποθετηθούν τα πειστήρια και στο δεξί τα αρχεία της Εισαγγελίας. Οι δαπάνες του διαχωριστικού αυτής της αίθουσας από ΔΣΛ. Διατυπώσαμε επιφυλάξεις ως προς αυτό να το φέρουμε στο ΔΣ και κατόπιν  να γνωστοποιήσουμε την  απόφαση στην προϊσταμένη.

Μετά ταύτα, εισηγούμαι να τεθεί το θέμα αυτό προς συζήτηση  στην προσεχή τακτική συνεδρίαση του ΔΣ για λήψη απόφασης.
Παρακαλείται ο κ. Διευθυντής να προβεί στην πρωτοκόλληση της παρούσας και να διανείμει αυτήν στα μέλη της Δ.Σ. μετά της ημερήσιας διάταξης.

  Λάρισα 12 Απριλίου 2010
Με Τιμή
Δημήτριος Κατσαρός
 

All rights reserved. Copyright 2006-2014 spdl.gr. Designed & developed by IRiS Design. Checked at January 2014.