Αρχική Ενημέρωση Τα νέα μας Δήλωση υποψήφιας Συμβούλου ΔΣΛ κ. Αλεξάνδρας Φιλοκώστα
Δήλωση υποψήφιας Συμβούλου ΔΣΛ κ. Αλεξάνδρας Φιλοκώστα PDF Εκτύπωση E-mail

SANDRA FB2 

 

ΔΗΛΩΣΗ

Οι επόμενες αρχαιρεσίες στους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας θα σημάνουν πολλά για το μέλλον της δικηγορίας στη χώρα μας, μετά από οκτώ μνημονιακά χρόνια συνεχών επιθέσεων και υποβάθμισης του λειτουργήματος.
Ως νέα, ενεργή και μάχιμη Δικηγόρος, βιώνω καθημερινά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και ειδικότερα ο νέος και η νέα συνάδελφος, που καλείται να αγωνιστεί για την επαγγελματική επιβίωση κόντρα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Η κρισιμότητα της κατάστασης αφορά όχι μόνο το παρόν, αλλά θέτει σε ευθύ κίνδυνο το μέλλον και την προοπτική της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας.
Αισθάνομαι την ανάγκη και ταυτόχρονα την υποχρέωση, να συμμετέχω ενεργά, νιώθοντας έτοιμη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις μίας εκπροσώπησης ουσιαστικής, που θα καταβάλλει επίμονες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των κυρίαρχων προβλημάτων, πάντοτε με συλλογικό πνεύμα και με γνώμονα το σεβασμό στο πρόσωπο του Δικηγόρου – Επιστήμονα. Για το λόγο αυτό, στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας θα είμαι υποψήφια Σύμβουλος ζητώντας από τους συναδέλφους να αναγνωρίσουν και να στηρίξουν στο πρόσωπό μου μια πρόταση ανιδιοτελούς προσφοράς προς τη Λαρισαία και τον Λαρισαίο Δικηγόρο.
Γνωστοποιώ την αμέριστη στήριξή μου στο πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου του Συλλόγου μας, κ. Αντώνη Γραβάνη, μαχόμενου Δικηγόρου και έμπειρου συνδικαλιστή με αποδεδειγμένη εργατικότητα, γνώση και έργο. Η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητά του εγγυώνται ότι θα ανταπεξέλθει στο βάρος της μεγάλης ευθύνης. Παράλληλα, εκφράζω την ιδιαίτερη τιμή μου που συμπεριλαμβάνομαι μεταξύ των εξαίρετων συναδέλφων που επίσης κατέρχονται ως υποψήφιοι σύμβουλοι στις επόμενες αρχαιρεσίες του ΔΣΛ, στηρίζοντας τον Αντώνη Γραβάνη ως τον πλέον κατάλληλο για το αξίωμα του Προέδρου του ΔΣΛ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Π. ΦΙΛΟΚΩΣΤΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

All rights reserved. Copyright 2006-2014 spdl.gr. Designed & developed by IRiS Design. Checked at January 2014.