Αρχική Ενημέρωση Τα νέα μας Δήλωση υποψηφίου Συμβούλου ΔΣΛ κ. Πέτρου Δημοβέλη
Δήλωση υποψηφίου Συμβούλου ΔΣΛ κ. Πέτρου Δημοβέλη PDF Εκτύπωση E-mail

petros 

Η αδήριτη, ψυχοφθόρα και σκληρή καθημερινότητα του μαχόμενου δικηγόρου δεν αφήνει χώρο για εφησυχασμούς. Η ίδια η πραγματικότητα και ειδικότερα οι αυξανόμενες φορολογικές και ασφαλιστικές μας υποχρεώσεις , που ουσιαστικά δημεύουν σχεδόν το 80% του όποιου εσόδου μας, καθώς και η καθημερινά συρρικνούμενη οικονομική δυνατότητα και οι αντοχές της κοινωνίας, μας οδηγούν στο μονόδρομο του καθημερινού αγώνα για την αναστροφή της κατάστασης και σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Στα πλαίσια αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος των δικηγορικών συλλόγων στην προώθηση και διαμόρφωση αυτών ακριβώς των εξελίξεων που θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα και συνακόλουθα εξίσου κρίσιμος ο ενεργός ρόλος και η δυναμική παρουσία κάθε υποψήφιου σύμβουλου.

Στα πλαίσια αυτά, συντάσσομαι ως υποψήφιος σύμβουλος με την υποψηφιότητα του συναδέλφου Αντώνη Γραβάνη για την προεδρία του ΔΣΛ, καλώντας παράλληλα όλους τους συναδέλφους σε σύμπλευση και στήριξη των προτάσεων και του προγράμματος του, με πνεύμα μαχητικό και αδέσμευτο έναντι όλων.

ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓ. ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

All rights reserved. Copyright 2006-2014 spdl.gr. Designed & developed by IRiS Design. Checked at January 2014.