Αρχική Ενημέρωση Δελτία τύπου O κ. Σαμαράς δεν ΜΠΟΡΕΙ να διεκδικήσει
O κ. Σαμαράς δεν ΜΠΟΡΕΙ να διεκδικήσει PDF Εκτύπωση E-mail

Ο κ. Σαμαράς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να διεκδικήσει

Μια καλόπιστη αντιπαράθεση θα είχε κλείσει με την απάντηση στα θέματα που ασκείται η κριτική και από εκεί και πέρα θα έκριναν οι αναγνώστες. Όμως ο κ. Φ. Σαμαράς και η παράταξή του επανέλαβαν για μια ακόμη φορά τον εαυτό τους. Οξείς, απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, σωρεία ψευδολογιών, χωρίς τίποτε επί της ουσίας. Επιγραμματικά απαντούμε:

-Το ποιος είναι οσφυοκάμπτης το επιβεβαίωσε ο κ. Πρόεδρος στην έναρξη της Ολομέλειας. Το «μην τρομάζετε κύριε Υπουργέ… θα κάνουμε κι εμείς μια προειδοποιητική αποχή...» είναι εσαεί φωτοστέφανο «συνδικαλιστή» που το δικαιούται απολύτως.

-Την Τρίτη 10-11-2009 ο ίδιος ο Πρόεδρος στη συνέντευξη του Δ.Σ. για την αποχή, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους τη συνάντηση γονέων και υπουργού και αυτό γράφηκε τις επόμενες ημέρες στις εφημερίδες. Άρα, τα περί ενημέρωσής του την Παρασκευή αποτελούν εφευρήματα για να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα μετά την κατακραυγή των συναδέλφων. Αφήνουμε στην κρίση του κάθε συναδέλφου την εξήγηση, ότι  ήταν μια τυχαία σύμπτωση (αλίμονο!!!) η παρουσία ενός μόνου δικηγόρου στη συνάντηση, ο οποίος τυγχάνει συνεργάτης του.

-Οι πολυάριθμες εισηγήσεις μας για όλα τα θέματα του συλλόγου είναι καταχωρημένες στα πρακτικά του Δ.Σ. και μπορεί να τις διαβάσει οιοσδήποτε στην ιστοσελίδα μας [spdl.gr]. Από τις πιο πρόσφατες ξεχωρίζουν αυτές για την ιστοσελίδα του συλλόγου, η οποία λειτουργεί και διευκολύνει τους συναδέλφους, το διορισμό δικαστικών αντιπροσώπων, την τροποποίηση του Κ.Πολ.Δ, το Δικαστικό Μέγαρο καθώς και τους εργαζόμενους στα STAGE.

-Πράγματι ο κ. Σαμαράς κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για το ψυχαγωγικό μέρος της Ολομέλειας [γεύματα, δείπνα, εκδρομές κ.λ.π.], ως προς το οποίο κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Αναφορικά όμως με το ουσιαστικό μέρος της Ολομέλειας, η αποτυχία του ήταν παταγώδης. Ενώ εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. να ζητήσει την συμπερίληψη των αιτημάτων μας ως Δ.Σ.Λ. στα πορίσματά της, εκείνος δεν προέβαλε καν το αίτημα. Γιατί δεν υλοποίησε την απόφαση του Δ.Σ. που και ο ίδιος είχε ψηφίσει; Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ένας είναι ο κυριότερος. Ο κ. Σαμαράς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να διεκδικήσει τα αιτήματα του συλλόγου μας.

(To ανωτέρω δελτίο τύπου δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο την 20.11.2009)

 

All rights reserved. Copyright 2006-2014 spdl.gr. Designed & developed by IRiS Design. Checked at January 2014.